Ako sa pripraviť na black friday?

Posledný novembrový týždeň sa už nejeden rok nielen za veľkou mlákou, ale aj u nás nesie v znamení výpredajov s názvom čierny piatok, resp. Black friday. Nielen eshopy, ale aj zákazníci sa na black friday môžu začať pripravovať už vopred, aby v nákupnom košíku skončilo len to, čo si naozaj želáme. Akých pravidiel sa držať?

giphy

 

  1. Pozor na falošné zľavy !

Praktiky, ktoré nie sú košér, ale veľa ich používa (u nás sa s tým nikdy nestretneš) . Odsleduj si ceny zámerne už nejakú dobu predtým, aby zľavnená cenovka nebola rovnaká, len s falošnou preškrtnutou pôvodnou cenou.

 

  1. Sleduj svoj email, kam Ti chodí newsletter z obľúbených eshopov

 Veľa eshopov svojich “štamgastov” upozorňuje na zľavy už vopred a zasiela informácie už vopred , pred spustením zliav. Vďaka tomu budeš vedieť, kedy si kúpiš vytúžený kúsok za lepšiu cenu. A hlavne netreba váhať, kým Ťa nepredbehnú iné nákupuchytivé dámy, od black friday do Vianoc už zľavy z dôvodu zvýšeného náporu nie sú až tak časté.

 

  1. Urob si nákupný zoznam

Pravidlo staré ako republika, ale opakovanie je matka múdrosti. Chceš si vynoviť šatník či zohnať krásne darčeky za lepšiu cenu? Tak či onak, spraviť si nákupný zoznam je skvelým nápadom, ako nakupovať s chladnou hlavou a presne to, čo chceme.

 

  1. Sleduj sociálne siete Tvojich obľúbených obchodíkov

Sociálne siete majú silu parného valca a veľa firiem (aj naša) považujú sociálne siete za svoj hlavný kanál komunikácie so zákazníkmi. Môžeš tam nájsť ešte lepšie ceny a zľavy. Môžeš si napríklad nastaviť na Instagrame zvonček upozornení, a už Ti žiaden (náš) príspevok neunikne. Dole nájdeš návod, kde zvonček nájdeš a ako si ho nastavíš. Tak to je pár rád od nás, a hor sa do čierneho nakupovania!

Ako si nastaviť zvonček upozornení na Instagrame