Aký darček pre najlepšiu kamarátku na Vianoce ?

Poznáš to , je tu vždy pre Teba keď to potrebuješ a keď máš nejaký problém , príde na zavolanie , otvorí fľašu vína a hodiny Ťa počúva , pozná Tvoj šatník a vkus ako vlastné topánky . V Tvojom živote má rovnaké miesto ako čierne lodičky v kapsulovom šatníku , takže je proste nenahraditeľná . Máte spolu milión spoločných zážitkov a na základe jedného pohľadu presne vieš , aký má názor ????. A presne preto si práve lámeš hlavu , aký darček pre Tvoju BFF na Vianoce ! ???? Tu je zopár tipov , ktoré zaručene nesklamú !
giphy (1)
 
 
1. Infantilná vianočná potlač 
 
Klasika a ak miluje Vianoce a od októbra odpočítava dni do štedrovečerného dňa , voľba je jasná . Nadkolienky , vianočný svetrík a červená šálka rozhodne potešia to dievčatko , ktoré v sebe stále ukrýva a nič týmto darčekom nepokazíš ! ????
7 Winter Posing Ideas For Instagram - Emmas Edition
 
 
2. Dobrá kniha 
 
Aj keď je to tiež pomerne klasická voľba , dobrou knihou nikdy nič nepokazíš . Zíde sa najmä počas dlhých zimných večerov , keďže možností na večerné aktivity je oveľa menej , než napríklad v lete . Aký žáner zvoliť , to už Ti je určite jasné ! ????
View _Woman Wrapping Gifts_ by Stocksy Contributor _Milles Studio_
 
3. Poukážka 
 
Peniaze v ponožke sa dnes už nenosia , rozhodne viac ju potešís poukážkou do jej obľúbeného obchodu . A ak je to Wearmee , nie je čo riešiť ! ???? Na vyžiadanie Ti na mieru vystavíme s pekným motívom v hodnote , akú si sama vyberieš ! ????
Annabels Christmas Campaign - Holly Clark Photography
 
4. Zájazd alebo pobyt 
 
Cestovanie Ti prinesie spomienky , ktoré sú nenahraditeľné . Po pandemických časoch sú konečne brány do sveta otvorené , takže tento typ darčeku každú dobrodružnú povahu poteší a vyčarí pod stromčekom úprimný darček na tvári . 
Just 10 Really Great Travel Groups For Women Who Love To Travel
 
 
5. Niečo osobné 
 
Tričko , pohárik alebo vankúšik s vašou spoločnou fotkou , alebo album zložený z Vašich spoločných fotiek je skvelým nápadom na Vianoce . 
Paradise in Cabo - Blank Itinerary
 
 
Veríme , že sme Ti pomohli vyriešiť Tvoju vianočnú dilemu a ak sa chystáte spolu s tvojou bestie na vianočnú párty , rozbaľte to vo veľkom štýle vo vianočnej kolekcií z Wearmee ! ????