Ako nakupovať vo výpredaji

 

 August je vo svete módy často mesiacom výpredajov a zliav kúskov z letnej sezóny, no ako si zachovať chladnú hlavu a aj pri pohľade na lákavé cenovky nakupovať s rozumom? Vo WEARMEE sme si pripravili pre Teba zopár tipov!

 

  1. Uprac si skriňu

Znie to na prvé počutie zvláštne, no veľakrát vo svojom šatníku môžes nájsť kúsky, ktoré medzi množstvom oblečenia zapadli prachom, no stále sú nositeľné a trendy. Urob si dobrý prehľad, čo všetko sa v tvojich domácich zásobách nachádza, aby sa Ti nestalo, že Ti doma pribudne už desiata čierna sukňa alebo štvrté ružové tielko.

 

  1. Nakupuj a objednávaj večer

Večer už máme väčšinou každý svoj pokoj a preto si môžeš kúpu lepšie rozmyslieť, než v bežný pracovný, hektický deň. Prípadne s nákupom počkaj cez noc a ak si stále rozhodnutá pre daný nákup, svoju voľbu určite neoľutuješ.

 

  1. Inšpiruj sa

Takmer každá z nás sleduje svoje módne idoly na tik toku, či instagrame. Poprezeraj si outfity na Tvojich obľúbených celebritách a nakombinuj si holywoodsky outfit podľa nich. Na ulici budeš žiariť a budeš sa cítiť sebavedomo, pretože pekne premyslený a zľadený outfit Ti rozhodne pridá na príťažlivosti. Inšpiráciu Ti môžu dodať aj naše reels, ktoré pre Teba s nadšením tvoríme na našom instagrame.

 

  1. Poraď sa s priateľkami

Zorganizovať si nákupný večer pri víne na terase s kamoškami je vďaka technológiám v 21. storočí skvelou možnosťou, ako tráviť večer. S proseccom alebo zmrzlinovým pohárom v ruke sa môžete spoločne poradiť, prípadne zvoliť nákup v jednom internetovom obchode a ušetriť napríklad za poštovné. Veľa eshopov (aj WEARMEE) má nad určitú sumu dopravu zdarma. U nás je to minimálny objem objednávky 100 eur.

 

  1. Zvoľ overený a bezpečný nákup

Nakupuj len z overených eshopov, ktoré majú uverejnené svoje vlastné fotografie, takže Ťa pri rozbaľovaní balíčku nebude čakať nepríjemné prekvapenie a môžeš si byť istá, že Ťa doma bude čakať presne to, čo si si vybrala. Taktiež sk Ti čokoľvek nesadne, spoľahlivý eshop nebude Tvoje vrátenie brať ako príťaž, ale zodpovedne vybaví aj prípadný spätný proces vrátenia. U nás vo WEARMEE máš peniažky naspäť už do troch dní odo vrátenia nevyhovujúceho oblečenia.

 

Hor sa do nakupovania vo výpredajoch! Nakoniec tu máme pre Teba výber nadčasových kúskov, ktoré neoľutuješ a v šatníku Ti budú slúžiť aj viacero sezón.

 

  1. Sako  NIEL

Sako by mala mať v košíku každá  žena. Správne sako zaručí, že budete vždy vyzerať elegantne a žensky. Sako NIEL je zaujímavý kúsok, ktorý vďaka svojmu krásnemu vzoru a kvalitnému materiálu zaručí, že vždy vyjdete z davu.

sako nie

 

 

  1. Všestranné saténové šaty  LEIRI

Jednoduché, no za to ženské, decentné a zároveň sexy. Šaty LEIRI sú kúskom, ktorý Vám nesmie chýbať. Hodia sa na všetky príležitosti. S touto nestarnúcou klasikou nikdy nič nepokazíte.

saty leiri

 

 

  1. Vzdušné nohavice DARYN

Nesmierne pohodlné, voľné nohavice DARYN, sú ľahko kombinovateľným kúskom, ktorý zaručí, že budete nie len v pohodlí ale zároveň budete vyzerať úžasne. Sú z kvalitného vzdušného materiálu, ktorý je vhodný, ako na horúce letné dni, tak aj na chladnejšie večery.

nohavice daryn

 

 

  1. Top HISPAN

Krásny a jedinečný kúsok, ktorý očarí všetkých okolo Vás svojou unikátnou siluetou. Top HISPAN je jeden z našich bestsellerov a to zaslúžene. Skombinovať ho môžete napríklad s jednoduchými šortkami, jeansmi alebo dokonca aj legínami. Jeho sýte farby pritahnu všetku  pozornosť na Vás.

top hispan