Módne pravidlá a tipy , ako vyzerať luxusne aj za málo peňazí

 

Každá z Vás si už určite aspoň raz obdivne prezerala celebritné outfity v instagramových postoch ale blúdila stránkami módnych magazínov a predstavovala sa minimálne v outfite Kylie Jenner , no neúprosne vysoké cenovky okamžite stopnú akékoľvek predstavy a vrátia nás do reality .

Našťastie doba sa zmenila a teraz už môže každá z nás pri štipke námahy a za málo peňazí vyzerať ako z obálky VOGUE-u ! Ako na to ? Naozaj k tomu netreba veľa a väčšinu “ingrediencií” máš pravdepodobne už vo svojej skrini , tak poďme na to !

 

  1. Nos jednoduché nadčasové kúsky

 Každá módna sezóna má za sebou vždy niekoľko podarených , a aj niekoľko menej vkusných módnych trendov , pri pohľade na ktoré sa o pár rokov môžeme červenať . Je dôležité staviť na nadčasové jednoduché kúsky z kvalitných materiálov , ktoré sú ľahko kombinovateľné , decentné a urobia z Teba dámu na úrovni .

white satin mini dress neutral blazer outfit

 Môžeš napríklad skombinovať jednoduché a decentné sako so sexi ženskými saténovými šatami.

  1. Doplnky sú dôležité

Ku každému outfitu zvoľ jeden , maximálne dva vkusné doplnky (ak ide o veľmi výrazný kúsok , menej je naozaj viac ) , ktoré podčiarknu tvoj outfit . Takisto daj pozor na výber topánok , tie už nemusíš nutne ladiť s farbou kabelky , je dôležité , aby look ladil tón v tóne . Ako povedala COCO Chanel “Dajte dievčaťu správne topánky a dokáže dobyť svet !” , na detailoch naozaj záleží

Black Deva embellished leather collapsible-heel point-toe flats _ GUCCI 

 Extravagantný, no i napriek tomu krásne ladiaci outfit vďaka správne zvolenými doplnkami a trendy topánkami. 

  1. Čisté a vyžehlené oblečenie

Určite to samé poznáte , žehlička niekedy dokáže naozaj zázraky a pekne vyžehlené oblečenie urobí úplne iný dojem . Najmä košele , saténové materiály , blúzky a voľné kúsky , ktoré sa na tele nenatiahnu je potrebné pred nosením dokonale vyžehliť . Pár kvapiek obľúbeného parfému na zátylok a zápästia by mal byť tiež dennou rutinou každej módnej ikony .

Irenes Picks

 Vyžehlená košeľa je základom každého čistého "look-u".

  1. Nahý make up a čistá pleť

Časy farebných očných paletiek a tenučkého obočia sú nateraz preč a in je skôr nenápadný make up v štýle “no make up “. Namiesto očných tieňov a výrazného rúžu sa vyhraj skôr s kontúrovaním , na pery nanes nude odtieň rúžu alebo zväčšujúci menej nápadný lesk . Pravidelná starostlivosť o pokožku a žiariaca pleť je nemenej dôležitá , preto si denne dopraj hydratáciu a používaj opaľovacie krémy na tvár

 Skin Care Question_ Can Your Skin Get Used to Products_

Dbať na svoju pokožku je číslo jeden, potom ti už len stačí ľahký a jemný makeup a môžeš vyraziť.

  1. Rozlišuj príležitosti

Pracovný pohovor , večera a svadba najlepšej kamarátky sú výber z mnohých udalostí , ktoré si zaslúžia špeciálnu prípravu aj čo sa týka outfitu . Zabezpečiť si do skrine jednoduché čierne šaty , pekne padnúce kvalitné kostýmové sako , jednoduché dlhé saténové šaty a čierne a telové lodičky , ktoré Ťa pri každej príležitosti podržia . Dôležité je aj nepôsobiť na pohľad vulgárne , teda sa držať zásady v štýle : Ak nosíš hlboký výraz , odporúčame top kombinovať s dlhšou obopnutou sukňou , alebo zvonovými voľnými nohavicami .

Most Stylish Office Wear Outfits for business women - Fashionable Office Wear Dresses for Ladies

Rozlišovať, aký outfit je vhodný na danú udalosť je nesmierne dôležité, ak chceš spraviť správny dojem.

 

  1. Čokoľvek nosíš , nos to sebavedomo

Čo je na žene viac príťažlivé ako zdravé sebavedomie ? Vyberaj si kúsky podľa seba a voľ len tie , v ktorých sa cítiš žensky a komfortne . Aj nevhodný alebo zle zvolený outfit vie rozhodne pokaziť deň (určite ten pocit pozná každá ) a ak chceš na okolie pôsobiť dokonalým dojmom , dôležité je , aby si aj s každým svojím aspektom vrátane outfitu bola stotožnená. Odhalený chrbát , nechaj vyniknúť tento detail a už ho nekombinuj s výraznými šperkami alebo veľmi vysokými štekličkami na platforme . Vždy venuj primárnu pozornosť jednému detailu , ak máš rada extravagantné a nápadité kúsky.

Abbey Clancy flaunts her post-baby body in a sheer bustier at LFW

Nezabúdaj, že najlepšie vyzeráš vtedy, keď prekvitáš sebavedomím a stelesnuješ tú bohyňu, ktorou si! 

 

Na záver ti prinášame pár kúskov dostupných na našom eshope, ktoré aj tebe pomôžu vyzerať luxusne aj za málo peňazí.

 

1. Saténové šaty TAYRA

Saténové šaty TAYRA sú nestarnúcou klasikou, ktoré Ti nesmú chýbať v šatníku a skombinovať ich môžeš so všetkým.

8706-14_297286210-593142568917592-4717455870270830288-n

2. Komplet TASIA

Tento set máme dostupný v béžovej, čiernej, fialovej a tohtoročne obľúbenej zelenej, takže ho určite využiješ. 

8652-7_wearmee-komplet-tasia-sako-a-nohavice-cierne--3

3. Šľapky HANALE

Trendy zaujímavý kúsok, ktorý ozvláštni každý extravagantný outfit.

7800-3_279601759-318998996890194-3843864122119932354-n