10 návykov a rutín , ktoré Ti zmenia život k lepšiemu

Aj keď slová ako stereotyp alebo rutina môžeme mať v slovníku zafixované v negatívnom význame , správne nastavená rutina v živote ženy môže rozhodne zmeniť Tvoj deň , a v konečnom dôsledku aj život zmeniť k lepšiemu .

V nasledovných riadkoch Spísali sme pre Teba zopár návykov , ktoré by mohli byť pre Teba užitočné :) .

 

  1. Ráno robí deň

 Aj keď sa Ti to prvých pár minút pri rannom budíčku nemusí zdať ako najlepší nápad , nastaviť si alarm na mobile o pár minút skôr Ťa môže zachrániť pred ranným stresom a ako sa hovorí , je predsa dôležité vstať ráno “správnou nohou “ .

wearmee zobuď sa skôr

 

  1. Priprav si oblečenie deň vopred

Poznáš ten pocit , keď nestíhaš a nahádžeš na seba prvé , čo Ti príde pod ruku . V autobuse alebo v taxíku na ceste do práce zistíš , že sa v danom oblečení necítiš komfortne a pokazí Ti to celý deň . Dobre zvolený outfit prispeje Tvojmu sebavedomiu a je dôležité , akú energiu sa rozhodneš vyžarovať.

wearmee naplanuj si outfit

 

  1. Prečítaj si denne aspoň zopár strán

Aj keď sa môže zdať , že klasické knižky majú zlaté časy za sebou , nemali by sme na ich čaro rozhodne zabúdať . Pri čítaní sa upokojíš a na chvíľu zabudneš na denné starosti , a navyše si zlepšíš slovnú zásobu. Ak máš pocit , že si niekedy v živote stratená , aj správny výber knižného bestselleru Ti môže vnuknúť myšlienku , ktorá Ti zmení život.

wearmee precitaj si zopar stran

 

  1. Usmievaj sa

Začni deň úsmevom do zrkadla a pripomeň si svoje kvality , pre ktoré si ma seba pyšná . Žena, ktorá si verí , dokáže zmeniť svet !

wearmee usmievaj sa

 

  1. Obmedz čas na sociálnych sieťach

Vieme , nepriznáva sa to ľahko , ale niekedy na internete proste márnime čas , ktorý by sme vedeli využiť rozhodne užitočnejšie . Aj hodina času navyše denne pre Teba môže spraviť zázraky.

wearmee obmedz socialne siete

 

  1. Rob , čo Ťa baví

Vieme , aké to je , keď na Teba tlačí šéf s povinnosťami , kamarátka so svojím zlomeným srdcom , a ty nevieš čo skôr . Chceš vyhovieť každému , no v konečnom dôsledku nemáš čas na to , čo baví Teba . Zistíš , že na hodine salsy si bola naposledy pred mesiacom a na manikúru sa tiež chystáš už týždeň . Buď svojou prioritou a každý deň si nájdi čas sama pre seba.

wearmee najdi si cas sama na seba

 

  1. Medituj

Aspoň na pár minút sa každý deň zastav , nadýchni a uvoľní sa . Veď ako sa hovorí , keď nejde o život , nejde o nič . Pár minút meditácie denne Ti môže efektívne pomôcť zmierniť stres a prispieva k dôležitej psychohygiene.

wearmee meditacia

 

  1. Nezabúdaj na pohyb

V zdravom tele zdravý duch . Nemusíš sa denne rozbíjať vo fitku , ale prechádzka do alebo z práce , krátky ranný beh alebo jóga môžu dodať Tvojmu dňu úplne iný rozmer, nehovoriac o zdravotných benefitoch . Tvoje telo sa Ti poďakuje.

wearmee nezabudni na pohyb

 

  1. Obmedz negatívne správy

Je dôležité sledovať dianie doma aj vo svete a držať si prehľad , ale hltanie negatívnych správ Ťa môže veľmi negatívne ovplyvniť a oberať Ťa o chuť do života . Nahraď negativitu niečím príjemným a denne si prečítaj motivačný príbeh o úspešných ľuďoch alebo si pozri rozkošné video so šteniatkom , proste čokoľvek , čo Ti vyčaruje úsmev na perách.

wearmee obmedz negativne  spravy

 

  1. Skoncuj so zlozvykmi

Ťažko sa to priznáva , no všetci máme aspoň jeden zlozvyk , na ktorý nie sme hrdí a najradšej by sme ho vymazali zo života . Či už to je cigaretka ku káve , okusávanie nechtov alebo klebetenie s kolegyňami , skoncuj s tým , čo je v Tvojich rukách a silách . Ten pocit bude na nezaplatenie !

wearmee zle navyky

 

A bonusový bod číslo 11 :) 

Pozri si novinky na WEARMEE ! Každý deň pre Teba chystáme nové kúsky , ktoré Ti rozhodne zlepšia Tvoj deň ! A nezabúdaj , sme tu pre Teba každý deň v roku :) !