Módne trendy pre jeseň / zimu 2022

 

Aj keď možno počasie vonku ešte nepripomína jeseň , dni sa už neprehliadnuteľne skracujú a ani sa nenazdáme , čo chvíľa vhupneme do ďalšej farebnej jesene , čomu treba rozhodne prispôsobiť aj šatník . Už teraz je zrejmé , aké trendy si pre nadchádzajúcu jeseň a zimu najväčšie módne domy prichystali a my Ti ich v nasledujúcich riadkoch priblížime .

 

  1. Oversized kabáty

A nielen kabáty , doslova všetko . Voľné pánske strihy dominovali na prehliadke umeleckého riaditeľa Louis Vuittonu Nicolas-a Ghesquière- a , ktorý už uviedol tohtoročnú kolekciu Ready-to-Wear pre jeseň / zimu 22/23 . Práve ona nepochybne ovplyvní celú nasledujúcu sezónu a podľa na móle prezentovaných odevov môžeme očakávať ako nasledovný trend pánske , voľné (oversized ) kúsky , s výraznými výložkami na rukávoch a biker bundy . Zaujímavosťami boli aj pánske viazanky zakombinované do dámskej kolekcie , takže možno očakávať , že viazanky a kravaty už nebudú len výsadou pánov.

Get the Look - @masha

 

  1. Výrazné ramená

Výložky na ramenách a čím väčšie , tým lepšie . Balenciagou sa inšpirovali tento rok aj Dolce&Gabbana , Vuitton či Versace , takže aj tento trend sa rozhodne zapíše medzi horúce novinky tejto jesene . Výložky na ramenách opticky uberú z pásu , takže zalichotia Tvojej postave .

Balmain Fall 2022 Ready-to-Wear Fashion Show

 

  1. Korzety

Korzety už zažili prvý boom túto jar , no ich definitívny comeback ich čaká presne túto jeseň . Práve korzety dominovali na prehliadke Dior-a a Balmain-u , ktorý stavili na zvýraznenie ženskej siluety práve za pomoci korzetových strihov .

stiahnuť

 

  1. Maxi dĺžka

 Maxi sukne , maxi kabáty , maxi nohavice . Čím dlhšie , tým lepšie . Spolu s oversized strihom môžeme maxi dĺžku na všetkom považovať za dva hlavné piliere tejto jesene .

Leather Skirt, High Waisted Skirt, Black Steampunk Skirt, Long Maxi Skirt, Vegan Skirt

 

  1. Farebné kostýmy

Takisto sme istú predzvesť tohto trendu mohli registrovať už na jar a v lete , a tak si milovníčky farieb prídu túto jeseň na svoje . Medzi najhorúcejšie farby bude patriť ružová vo fuchsiovým a až do fialova prechádzajúcich odtieňoch , výrazná zelená a žltá , alebo Aqua modrá. A samozrejmosťou každého kostýmu musí byť všadeprítomný oversized strih.

MENSWEAR STYLE BLAZER

 

  1. Úplet

Úplet a pleteniny sa dostanú túto jeseň na piedestál a vďaka ich hrejivosti ich môžeme považovať aj za celkom praktický módny výstrelok . Na pleteniny stavili tento rok aj návrhári z dielne Chanel ci Vuitton , a preto sa môžeme tešiť na pletené sukne , svetre , kostýmy , šály či dokonca pančušky , v zemitých aj pastelových farbách . K záveru tohto zhrnutia Ti pridávame aj zopár typov na módne hity z našej ponuky , ktoré dodajú Tvojmu šatníku to pravé orechové . Dúfame , že sa Ti článok páčil a priniesli sme Ti cez telefón / počítač aspoň kúsok jesennej inšpirácie s WEARMEE

Brand_ aesthetic_ style_ fashion_ inspiration_ instagram_ mood_ model_ journal_ photo_ top_ portrait

 

Z našej ponuky Vám jednoznačne odporúčame komplet TASIA, v ktorom budete jednoznačne za módnu ikonu. 

8652-12_wearmee-komplet-tasia-sako-a-nohavice-fialove--2

Vyzeraj úžasne a zároveň sa cíť komfortne v našom úpletovom sete DANARA.

 8889-17_wearmee-upletovy-set-nohovice-tricko--19

Šik budeš aj v našom oversized kabátiku ZITA so zaujímavým strihom na ramenách. 

 8955-9_wearmee-stylovy-jesenny-zeleny-kabat