Čo o tebe prezradí obľúbená farba?

Poďme sa pozrieť na psychológiu farieb z bližšia , aby sme zistili , čo všetko o Tebe Tvoja obľúbená farba môže prezradiť !

Biela

Ak je biela Tvojou obľúbenou farbou , vyžaruje z Teba istota , harmónia a pokoj .Pravdepodobne smeruješ v živote k transformácií alebo zmene , nebojíš sa nových vecí a si sama so sebou vyrovnaná.

Haute Couture Wedding Style for the Non-Traditional Bride

Fialová

O ľuďoch , ktorí preferujú túto farbu sa hovorí , že sú to srdom umelci . Prostredníctvom umenia vyjadrujú svoje pocity a nachádzajú v ňom únik od bežného sveta a potešenia . Majú svoju úzku komunitu blízkych ľudí , s ktorými zdieľajú rovnaké záujmy a cítia sa šťastní .

Fashion Week Milan _ et si on s’inspirait d’un street style pour piquer des idées mode à adopter dès

 

Červená

Farba sebavedomých žien , ktoré vedia od života , čo chcú . Odhodlané a dravého , ktoré dokážu všetko , čo si zaumienia. Radi sú v centre pozornosti a zabávajú svoje okolie . Nositeľky červenej proste len tak neprehliadneš.

Red Silk Slip Dress, Silk Slip Dress of Midi Length, Red Cowl Neck Silk Slip Dress for Special Occasions, Sleeveless Silk Dress

Modrá

Podľa štatistík označilo najviac respondentov za svoju obľúbenú farbu práve modrú . Títo ľudia si zakladajú na vnútornej pravde a pokoji , svoje morálne hodnoty nevymenia za nič na svete , sú lojálni a spoľahliví . Veľa energie vkladajú do spoznávania ľudí , či už nových , alebo tých , na ktorým im dlho záleží . Sú veľmi empatickí a vyviesť ich z miery je ťažký oriešok.

Monochromatic Blue - Winter Style - Wendys Lookbook

Zelená

O ľuďoch , ktorí majú radi zelenú sa hovorí ako o veľmi priamych a pravdovravných ľuďoch . Tieto isté kvality vyžadujú aj od druhých a úprimnosť je u nich na prvom mieste . Taktiež si dávajú záležať na svojej reputácií a postavení v spoločnosti . Všeobecne ide o veľmi cieľavedomé dámy.

Montando Looks Femininos Usando O Círculo Cromático - Barbara Duarte

Žltá

Táto nádherná , žiarivá farba patrí na prvé miesto u žien , ktoré milujú dobrodružstvo a radi čerpajú nové skúsenosti . Celý život sa vzdelávajú a s nadšením skúšajú nové veci . V žilách im rozhodne nechýba adrenalín . Mimochodom , žltá je považovaná zo všetkých farieb za tú najšťastnejšiu.

Holiday Boileau Spring 2020 Menswear Fashion Show

Čierna

Nebudeme si klamať , pri pohľade do šatníku určite nie je málo žien , ktoré milujú zo všetkých farieb práve čiernu . Táto farba sa považuje za symbol sily a prestíže . Ľudia , ktorí milujú čiernu sú často veľmi ambiciózni , no zároveň citliví . Svoje emócie veľa krát skrývajú a svojich priateľov kladú na prvé miesto . V estetike preferujú krédo v jednoduchosti je krása .

stiahnuť (10)

Ružová

Ružová je obľúbenou farbou každej jemnej , éterickej duše . Nositeľky ružovej sú optimistické , spravodlivé a veľmi starostlivé . Taktiež sú veľmi ženské a veľa krát majú bližšie k zvieratám než k ľuďom , keďže na svoje citlivé srdce občas nepekne doplatia . Vždy sa snažia svojmu okoliu úprimne poradiť a sú tým pravým adeptom , ku ktorému si ísť po radu , ak Ťa trápi v živote nejaký problém.

Giorgia Tordini