Povinná výbava každého jesenného šatníku

Stále viac diskutovanou témou je koncept kapsulového šatníka , ktorý Ti aj za menej peňazí a námahy vytvorí množstvo outfitov vhodných na každú príležitosť . V každom ročnom období je alebo vhodné ho s ohľadom sa meniace sa počasie obmieňať, čo by teda mohlo Tvoriť základ Tvojej skrine na jeseň ?

1. Elegantný kabát

V nadčasovom strihu je absolútnym základom . Rovný jednoduchý strih je veľmi nenáročný a vďačný na kombinovanie , oceníš ho v bežný deň ale aj na udalosť , ktorá si vyžaduje špecifický dresscode. Vhodným odtieňom je buď čierna klasika , alebo zemité tóny v krémovej alebo hnedej . Preferuj dĺžku minimálne nad kolená.

ataria 

Na našom e-shope nájdete takýto elegantný jednoduchý kabát ATARIA v rôznych trendy farbách.

2. Vlnený alebo pletený rolák

Najlepšie v predĺženej dĺžke , ktorý môžeš nosiť zároveň aj ako šaty . Zakasaný v nohaviciach alebo previazaný opaskom sú síce len malé rozdiely v nosení toho istého kúsku , no vytvoria dva úplne rozdielne outfity . Navyše je to veľmi prakticky kúsok, ktorý Ťa v sychravom počasí zahreje.

rolák

Rolák NORIA je perfektným rolákom, ktorý Ťa aj zahreje a zároveň budeš vyzerať šik. 

3. Little black dress

Klasika , ktorú môžeš poňať v jesennom štýle . Čierne mini šaty s dlhým rukávom z kvalitného úpletu, v dĺžke do polovice stehien alebo nad kolená v kombinácii s hrubšími pančuškami a s kabátom z bodu číslo 1. Ti zabezpečia ženský look, v ktorom Ti ale nebude zima. Je to overená klasika, ktorú oceníš aj na rodinnej oslave alebo na pracovnom pohovore.

little black dress

Šaty SEILA sú klasické decentné šaty, ktorými ozdobou je retiazka okolo výstrihu. Sú to klasické ale zároveň nevšedné šaty. 

4. Dlhá basic košeľa

Trendom sú tohto roku napríklad saténové, ktoré Ti vďaka lesku a hladkosti materiálu dodajú punc luxusu, a taktiež ich môžeš nosiť na viacero spôsobov. Vyzerajú skvele s opaskom , zakasané alebo uviazané do pásu a vždy dodajú Tvojmu outfitu štýl. Základová košeľa v ležérnom strihu je v jesennom šatníku skrátka povinnou jazdou.

košeľa

Predĺžená košeľa ALTEON sa ti v šatníku bude hodiť celoročne, môžeš ju nosiť ako šaty alebo ju môžeš doplniť koženkovými legínami. 

5. Čierne koženkové legíny

Milované alebo nenávidené, ale na jeseň najmä praktické. V našej ponuke nájdeš množstvo legín prevažne s vysokým pásom , množstvo aj zateplených, ktoré sa postarajú o Tvoj komfort aj v zimných mesiacoch. Opticky predĺžia nohy a oceníš ich v kombinácií s rolákom z bodu 2. Alebo s košeľou z bodu 4.  Pôsobia elegantne a opticky predĺžia Tvoje nôžky. Hodia sa ku každému typu čižiem, či už k jazdeckým, elegantným na tenkom opätku alebo workerom a sú veľmi pohodlné .

leginy

Push up legíny z matnej koženky, ktoré sú mierne oteplené sú skvelou voľbou v tomto chladnejšom počasí.