Ružová ako farba pre jeseň/zimu ‘22/‘23

Máme tu totálnu inváziu ružovej ! Nebude to však úplný vpád do barbie sveta , paleta bude omnoho rozmanitejšia. Spolu s ružovou svoj comeback oslávi aj fialová , a to v naozaj širokej škále odtieňov . My ti samozrejme ukážeme aj naše kúsky v týchto trendy farbách. 

 

V rámci ružovej sú trendy aj veľmi výrazné , neónové , ba až fluorescentné odtiene .Taktiež netreba opomenúť fuchsiovú , ktorá je veľmi optimistickou , výraznou a energickou farbou . Môžeš zvoliť len jeden nápadný ružový kúsok , no ak si z radu odvážnejších a zvolíš celoružový outfit , vynikneš a v rámci módneho kódexu pre tento rok tým nič nepokazíš .

8835-78_wearmee-predlzeny-elasticky-jesenny-kabat 8835-8_wearmee-predlzeny-elasticky-jesenny-kabat 8835-91_wearmee-predlzeny-elasticky-jesenny-kabat 8835-12_wearmee-predlzeny-elasticky-jesenny-kabat

Kabátik YASMINE môžeš mať v rôznych odtieňov ružovej, takže si určite každá z Vás bude vedieť vybrať ten správny. 

9069_wearmee-tepla-stylova-ruzova-kosela 9153-16_tepla-vesta-diamar-s-vreckami-a-opaskom-na-previazanie-wearmee 

Košeľu TORIAH môžes mať aj v takejto horúcej ružovej, alebo pokiaľ skôr preferuješ kojeneckú ružovú, skús vestu DIAMAR

Veľmi príbuzná farba - fialová je druhým adeptom na farbu tejto sezóny , no na škále farieb sa vyníma o čosi menším temperamentom a na stupnici ju môžeme ohodnotiť ako o bod menej odvážnu farbu ako ružovú . Či už ide o klasickú fialovú , levanduľovú , indigo , purpurovú alebo slivkovú , všetky sú absolútne trendy odtiene pre túto zimu . Fialová je veľmi harmonizujúca a romantická farba , takže ak si doposiaľ nenosila výrazné farby a chcela by si to konečne skúsiť , môže byť skvelou prvou voľbou do Tvojho šatníku .

9159-11_wearmee-chlpaty-makkucky-fialovy-sveter 9069-2_wearmee-tepla-stylova-fialova-kosela 9090-3_wearmee-kvalitne-vrubkovane-elasticke-saty 9072-2_wearmee-luxusne-fialove-sako-elien

Ak skôr preferuješ fialovú, vybrať si môžeš chlpatý svetrík TILAY alebo sako ELIEN, košeľu TORIAH alebo studenšiu fialovú v prevedení šiat ZENILA.

9201_wearmee-kvalitny-elegantny-prechodny-kabat 8895-7_wearmee-teplakova-suprava-zamatova--9

Kabát ATARIA môžeš mať v tejto krásnej fialovej, pohodlne a trendy budeš v súprave ARINA.

 

Na záver Ti pripojíme dva farebné vzorkovníky , aby sa v naj trendy farbách jesene vedela patrične zorientovať .

Odtiene fialovej Odtiene fialovej (3)